Cum să contactezi serviciul clienți RCS RDS România

RCS RDS, sub brandul său de telecomunicații DIGI, este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de internet, televiziune și telefonie din România. Cu o bază extinsă de clienți și o gamă largă de servicii, este esențial ca utilizatorii să poată contacta rapid și eficient serviciul clienți pentru a rezolva diverse probleme sau întrebări. În acest articol, vom explora toate metodele prin care poți contacta serviciul clienți RCS RDS în România și sfaturi pentru a obține ajutorul de care ai nevoie cât mai repede posibil.

1. Contact prin telefon

Una dintre cele mai rapide și directe modalități de a contacta serviciul clienți RCS RDS este prin telefon. Compania pune la dispoziție mai multe numere de telefon, în funcție de tipul de servicii și de locația geografică. Iată principalele numere de contact:

 • Informații generale și suport tehnic: 031 400 4000 (număr disponibil pentru apeluri din orice rețea)
 • Suport pentru clienții persoane fizice: Digi Mobil: *777 sau 031 400 7777
 • Suport pentru clienții persoane juridice: 031 400 6500

Aceste numere sunt disponibile non-stop, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, astfel încât poți primi asistență în orice moment al zilei.

2. Contact prin email

Dacă preferi să comunici în scris sau dacă problema ta nu necesită o rezolvare urgentă, poți trimite un email la adresa de suport RCS RDS. Asigură-te că incluzi în email toate detaliile relevante, cum ar fi numele tău, numărul de client, adresa, descrierea detaliată a problemei și orice alte informații care ar putea ajuta echipa de suport să înțeleagă și să rezolve problema ta. Adresa de email generală pentru suport este:

3. Contact prin formularul online

RCS RDS oferă și un formular de contact pe site-ul lor oficial, www.rcs-rds.ro. Accesează secțiunea „Contact” sau „Asistență clienți” și completează formularul cu toate informațiile necesare. Formularul este o modalitate eficientă de a trimite o solicitare detaliată, iar echipa de suport te va contacta înapoi prin email sau telefon pentru a rezolva problema ta.

4. Contact prin rețelele sociale

O altă modalitate modernă și convenabilă de a contacta RCS RDS este prin intermediul rețelelor sociale. Compania este activă pe platforme precum Facebook și Twitter, unde poți trimite mesaje directe sau poți lăsa comentarii. Echipa de suport social media este de obicei rapidă în a răspunde și a oferi asistență.

 • Pagina de Facebook: www.facebook.com/DigiRomania
 • Contul de Twitter: twitter.com/DigiRomania

5. Contact la sediile și punctele de lucru RCS RDS

Dacă preferi să discuți problema ta față în față, poți vizita unul dintre sediile sau punctele de lucru RCS RDS. Compania are o rețea extinsă de centre în toată țara, unde poți obține asistență directă. Pe site-ul oficial RCS RDS, există o secțiune dedicată unde poți găsi lista completă a punctelor de lucru, împreună cu adresele și programul de funcționare.

6. Aplicația My Digi

RCS RDS oferă și o aplicație mobilă, My Digi, care este extrem de utilă pentru gestionarea contului tău și pentru a obține suport tehnic. Prin intermediul aplicației, poți verifica detalii despre abonamentele tale, poți plăti facturile, poți vizualiza istoricul plăților și poți trimite solicitări de suport tehnic. Aplicația este disponibilă pentru descărcare gratuită pe dispozitivele iOS și Android.

 • Descărcare pentru iOS: App Store
 • Descărcare pentru Android: Google Play

Sfaturi pentru contactarea eficientă a serviciului clienți

 • Fii pregătit: Înainte de a contacta serviciul clienți, asigură-te că ai la îndemână toate informațiile relevante, cum ar fi numărul de client, numărul contractului și detaliile despre problema ta.
 • Fii clar și concis: Descrie problema ta cât mai clar și concis posibil, pentru a ajuta echipa de suport să înțeleagă rapid situația și să ofere soluții eficiente.
 • Fii politicos: Un ton politicos și respectuos poate ajuta la obținerea unui răspuns mai rapid și mai eficient.
 • Urmărește problema: Dacă nu primești un răspuns în timp util, nu ezita să urmezi pașii necesari pentru a-ți asigura că problema ta este rezolvată.

Concluzie

Contactarea serviciului clienți RCS RDS este un proces simplu și accesibil, datorită multiplelor canale de comunicare disponibile. Indiferent dacă preferi să apelezi telefonic, să trimiți un email, să folosești rețelele sociale sau să vizitezi un punct de lucru, RCS RDS este pregătit să îți ofere suportul necesar. Folosind sfaturile și informațiile din acest articol, vei putea să-ți rezolvi rapid orice problemă legată de serviciile oferite de RCS RDS.

About the Author: claudia

You might like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *